Profil szkoły w SuperPrawoJazdy.pl
Profil szkoły w SuperPrawoJazdy.pl

kat. B

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Kacper Majchrzak

Kacper Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prowadzony na wysokim poziomie. Atmosfera bardzo miła i życzliwa. Wykłady prowadzone były w sposób prosty i zrozumiały dzięki czemu każdy zrozumiał sytuacje w jakich mógłby się w przyszłości znaleźć. Godziny były bardzo elastyczne dzięki czemu to ja decydowałem kiedy mogę jeździć. Profesjonalizm instruktora oraz świetne podejście do ucznia zagwarantowały mi pewność siebie na drodze oraz umiejetność poruszania się w ruchu drogowym. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2019

Krzysiek Kwietniewski

Krzysiek Kwietniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej! Kurs zakończony szybko i skutecznie. Wszelkie błędy, które robiłem zostały skorygowane, a tłumaczenie tego co źle robiłem było zrozumiałe I bez nerwów. Samochód taki sam jak w ZORDzie, więc jeżeli ktoś ma problem z odnalezieniem się innym samochodzie to jak najbardziej na plus. Zajęcia teoretyczne i praktyczne prowadzone są w ciekawy sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2019

Konrad Wasyłyszyn

Konrad Wasyłyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Szybka Bezpieczna Jazda wyklady prowadzone na wysokim poziomie, czesci praktyczna z panem Przemkiem, najlepszy instruktor, bardzo dobrze tlumaczy prawko zdalem za pierwszym razem bez najmniejszych problemow.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2019

Sebastian Dolata

Sebastian Dolata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Interesuje wykłady polecam, egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Mikołaj Drewlo

Mikołaj Drewlo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady interesujące, bezproblemowy instruktor, zdane za 1 razem. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2019

Krysian Chanaj

Krysian Chanaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście instruktora Pana Adama,który przekał mi bardzo dużo wiedzy dzięki, której zdałem za pierwszym razem. Serdecznie Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2019

Agata Niewińska

Agata Niewińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szybka i Bezpieczna Szkołę Jazdy Pana Adama. Cześć teoretyczna prowadzona z zaangażowaniem i porządnym przygotowaniem kursantów do egzaminu teoretycznego. Cześć praktyczna tez jak najbardziej na plus. Jazdy odbywały się w luźnej i bezstresowej atmosferze. Pan Adam to bardzo cierpliwy i wyrozumiały człowiek. Wszelkiego rodzaju stres podczas jazdy rozładowywał swoim poczuciem humoru, a błędy tłumaczył do skutku. Jazda zdana za drugim razem z bardzo wymagającym egzaminatorem. Jeszcze raz POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.04.2019

Maciek Szabłowiński

Maciek Szabłowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście bardzo dobrze przekazana wiedza miła atmosfera pan Adam pełen profesjonalizm. Po 4 latach przerwy od kursu wystarczyło 8 godzin doszkalajacych i egzamin zdany za pierwszym razem ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2019

Olimpia Rykaczewska

Olimpia Rykaczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i przygotowanie, miła atmosfera, ciekawie prowadzone wykłady, egzamin zdałam za pierwszym razem. Zdecydowanie najlepsza szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2019

Jurek Jurek

Jurek Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy, profesjonalne podejscie do kursantow i profesjonalna nauka. Polecam jak najbardziej, egzamin zdany za pierwszym razem dzieki Panu Adamowi

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Tomek Dziubiński

Tomek Dziubiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera świetna, nic dodać nic ująć. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki Panu Adamowi i jego współpracowniką.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2019

Hubert Ułanek

Hubert Ułanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę super instruktorzy. Gorąco polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2019

Iga Kubacka

Iga Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem więc doskonałe przygotowanie, wykłady bardzo ciekawe. Jazdy zawsze odbywały się w umówionym terminie i punktualnie, wszystko wyjaśnione bardzo konkretnie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2019

Adam Ka

Adam Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę. Pan Adam jest bardzo dobrym instruktorem. Posiada bardzo duża wiedzę . I bardzo dobrze ja przekazuję. Zna się na rzeczy I świetnie przygotowuję do egzaminu. Miałem styczność z wieloma instruktorami. I z pewnością mogę polecić Pana Adama I powiedzieć że ciężko trafić na tak dobrego instruktora. Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.01.2019

Karolina Zajchowska

Karolina Zajchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Pana Adama Krupopa. Miałam doświadczenie z inna szkolą jazdy gdzie wogole nie byłam przygotowana do egzaminu Pan Adam świetnie przygotowuje do egzaminu teorii i praktycznego. Dużo rzeczy nauczył mnie na całe życie. Żałuje że nie wybrałam Szybka Bezpieczna Jazdę 2 lata temu bo już bym miała dawno prawo jazdy Dzięki Panie Adamie jest Pan super nauczycielem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2018

Gracjan Kasprowicz

Gracjan Kasprowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Zajęcia teoretyczne i praktyczne odbywają się w miłej, bezstresowej atmosferze. Najlepsi instruktorzy Pan Adam i Pan Przemek ich indywidualne podejście do kursanta, profesjonalizm, cierpliwość i motywacja do dalszej pracy sprawiają, że nie można doczekać się kolejnej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.12.2018

Agnieszka Marszałek

Agnieszka Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, Pan Adam zawsze punktualny jak i Pan Przemek, maja dobre podejscie do czlowieka, cena kursu jest atrakcyjna, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Sebastian Mieżaniec

Sebastian Mieżaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Koszalinie .Pelen profesjonalizm Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem Super podejscie do kursantow Polecam wszystkim te szkole jazdy

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Kazimiera Nadolna

Kazimiera Nadolna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, polecę z czystym suniem. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2018

Szymon Wilk

Szymon Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo przyjemna jazda i nauka z panem Adamem atrakcyjna cena szybko i bezpiecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Jacek Mielnikiewicz

Jacek Mielnikiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany z 1 razem Pan Adam świetny wykładowaca teoria z humorem jazdy z panem Adamem jak i z panem Przemkiem bez stresowe wszystko prawidłowo tłumaczone z czystym sumieniem można powiedzieć że szkoła jazdy świetna instruktorzy z powołania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Honorata Miszewska

Honorata Miszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę. Doskonale przygotowuje do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny, miły i cierpliwy- nawet tłumacząc to samo kilkanaście razy. Indywidualnie podchodzący do potrzeb kursantów. Egzamin pod okiem Pana Adama zdałam za 2 razem. Dziękuję za przekazaną wiedzę i rady na przyszłość.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2018

Ilona Zawada

Ilona Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za drugim podejściem.Pan Adam konkretny i rzeczowy dobrze tlumaczacy i uczący instruktor polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.11.2018

Bartek Nowak

Bartek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, punktualność, miła atmosfera, prawidłowe podejście do kursanta, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2018

Damian Berliński

Damian Berliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za cierpliwość. Mamy to

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.10.2018

Marcela Miętek

Marcela Miętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam polecam szkołę Pana Adama Krupopa.Miła atmosfera, punktualność,morzna dogadać się w każdej kwestii.Szybka i bezpieczna jazda,z czystym sumieniem polecam tą szkołę.Zdałam za 3.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2018

Paulina Detmer

Paulina Detmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, kurs doskonale przygotowuje do egzaminu. Pan Adam dostosowuje godziny jazdy do możliwości kursanta i stara się przekazać całą potrzebną wiedzę oraz cenne rady na przyszłość.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.10.2018

Agnieszka Sztrajt

Agnieszka Sztrajt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca polecam szkole pana Adama jest to instruktor z powolania ,podziekowania za cierpliwosc ,optymizm i wiedze przekazana na kursie .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Anita Boryniec

Anita Boryniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Pana Adama "Szybka bezpieczna jazda". Miła atmosfera bez stresu. Pan Adam zawsze punktualny. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2018

Dave Bielarski

Dave Bielarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszych od Pana Adama . Bardzo miła atmosfera. Jazdy w dogodnym czasie. Indywidualne podejście do kursanta. Kurs ukończyłem w innej szkole jazdy, niestety nie zostałem nauczony na tyle, żeby zdać egzamin. Po 2-letniej przerwie zapisałem się na kurs doszkalający u Pana Adama. Zdałem od razu po wykupieniu kilku godzin. Gorąco polecam szkołę "SZYBKA BEZPIECZNA JAZDA" !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak