Profil szkoły w SuperPrawoJazdy.pl
Profil szkoły w SuperPrawoJazdy.pl

kat. B

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2020

Sylwia S ......a ip: 83.13.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Adama Krupopa. Zarówno część teoretyczna (wykłady), jak i praktyczna przeprowadzona naprawdę w sposób profesjonalny a zarazem bardzo zrozumiały dla kursata. Co najważniejsze pan Adam przygotuje nie tylko do egzaminu, ale nauczy również przyszłego kierowcę pewnej , bezpiecznej jazdy. A to wielka sztuka. Pan Adam potrafi podejść do każdego kursanta w sposób indywidualny, zawsze odpowie na każde pytanie, wytłumaczy, motywuje- nie ważne czy masz lat 18 czy 60, potrafi dotrzeć do każdego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.05.2020

Angelika K ....z ip: 188.147.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem oraz sercem polecam szkołę. Doskonale przygotowuje do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny, miły bardzo sympatyczny i cierpliwy- nawet tłumacząc to samo kilkanaście razy. . Egzamin praktyczny pod okiem Pana Adama zdałam za 3 razem. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i rady na przyszłość.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2019

Andrzej Andrzejewski

Andrzej Andrzejewski
Opinia niezweryfikowna

Pan Adam to świetny instruktor, ma dużo cierpliwości do kursanta, jest profesjonalista kurs przebiegł szybko i bardzo w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2019

Paulina A ..........a ip: 37.47.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Adam to świetny instruktor, potrafi być cierpliwy w stosunku do kursanta, jest osoba bardzo profesjonalna oraz zawsze służył pomocą, bardzo polecam ta szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2019

Paulina s ........ ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z calego serducha. Pan adam nie oceniony instruktor z "powołania"???? jazdy w super atmosferze. Wszystko szybko i z zaangażowaniem. Pan adam do kazdego kursanta wklada cale swoje serce. Polecam szkole pana adama krupopa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Iga K ...... ip: 37.47.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szybki i bezpieczny kurs jak sama nazwa wskazuje a co najważniejsze oba egzaminy zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2018

Paulina D ..... ip: 37.248.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Profesjonalne podejście do kursanta. Dogodne godziny jazdy, dostosowane do indywidualnych potrzeb. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz przyjemna, bezstresowa atmosfera. Pan Adam jest szczerze zainteresowany losem kursantów. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2018

Małgorzata S ......k ip: 83.23.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy!!! Naprawdę nauczyłam się jeździć samochodem i mogę teraz bez stresu jeździć samodzielnie po mieście, a to dla mnie najważniejsze. Instruktor bardzo spokojny, cierpliwy i wyrozumiały - nawet, gdy tłumaczył to samo po raz "setny". POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2018

Kamil G ....r ip: 83.145.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wojskowy dryl, nie sposób nie zdać egzaminu za pierwszym razem, oczywiście jeśli się przyłoży :) Zajęcia teoretyczne prowadzi Pan Adam i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Pokrywają cały wymagany materiał, a Pan Adam upewnia się, czy aby na pewno nadążamy z nauką. Zajęcia praktyczne prowadzi wyżej wspomniany Pan Adam oraz Pan Przemek. Kursy jazdy zawsze odbywają się punktualnie (co do minuty!! i lepiej się nie spóźniać :) ) Atmosfera w trakcie jazdy bardzo dobra, sprawia że trzeba się porządnie skupić na tym co i jak się robi. Instruktorzy nie szczędzą krytyki, ale zawsze jest ona konstruktywna i bez niepotrzebnych uszczypliwości. Dodatkowe godziny po zakończenu kursu na tzw. doszkolenie są ze zniżką - tym bardziej polecam zamówić parę godzin przed egzaminem. Ps. zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2017

Sylwia C ........a ip: 94.254.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuję Panu Adamowi za jego" anielski spokój" :-) Egzamin zdany za drugim razem :-) Wcześniej byłam kursantką u Świętonia czego nikomu nie polecam nie dość że Pan instruktor palił w samochodzie elektrycznego papierosa to ciągle zapominał co mnie już nauczył!!! Podeszłam do egzaminu i klapa. Dopiero po wykupieniu dodatkowych godzin u Pana Adama stwierdziłam że jestem źle nauczona. To Pan Adam po pierwszej jeździe szybko wyłapał moje błędy i proszę ZDAŁAM!!! :-) A co najważniejsze nie bałam się :-). Z pełną odpowiedzialnością polecam tą szkołę!!! Jestem bardzo wdzięczna jeszcze raz bardzo dziękuję Panie Adamie szacun :-)-Pozdrawiam Kursantka Sylwia Cz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.07.2017

Jakub S ....o ip: 83.23.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo bobry instruktor który sumiennie przygotuje do egzaminu.Dobra atmosfera oraz duża elastyczność jeśli chodzi o miejsce i czas umawiania się na jazdy co daje ogromny komfort. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2017

Dawid M ......o ip: 83.145.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Naprawdę dobry instruktor,ma podejście.Godny polecenia. Solidny, dobrze uczący.Tylko u Pana Adam warto się zapisać. POLECAM !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.02.2017

Sebastian S ........i ip: 83.145.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!! Profesjonalne i elastyczne podejście do każdego kursanta z osobna. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz przyjemna, bezstresowa atmosfera. Polecam Pana Adama.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2017

Monika K ....a ip: 185.137.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy! Elastyczne godziny jazdy i profesjonalizm. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.10.2016

Mariusz C .......k ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

wykupiłem jazdy doszkalające przed egzaminem. instruktor wymagający ale zaliczam to na plus, gdyż za to płacę. dostałem świeże spojrzenia na moją jazdę, i kilka cennych podpowiedzi. polecam każdemu :) a tak w ogóle na następny dzień po jazdach zdałem egzamin

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2016

Daniel B ........z ip: 94.254.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dyspozycyjność ,miła atmosfera,nie traci się czasu na załatwiania prywatnych spraw przez instruktora ,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2016

Przemysław D ........i ip: 83.145.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła Pana Adama, to zkoła konkretna, z profesjonalnym, a przede wszystkim indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Nie jest to tzw. Szkoła, która idzie na "masówkę", tylko na jakość. Pan Adam jest bardzo skrupulatnym i wymagającym instruktorem, co później BARDZO PROCENTUJE na egzaminie państwowym w ZORDZ-ie. Ponadto należy pochwalić "wojskową" punktualność Pana Adama,, poczucie humoru, cierpliwość i bardzo ciekawe wykłady teoretyczne, z których można wynieść naprawdę sporo wiedzy. Polecam Szkołę Pana Adama. Pozdrawiam i do zobaczenia na "ścieżce". Przemysław D.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.08.2016

Krystian L ....k ip: 89.239.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.07.2016

Ewa W ........a ip: 77.112.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdeczne podziekowania dla Pana Adama za cierpliwosc,profesjonalizm,konstruktywne uwagi,cenne wskazowki i nieustanne motywowanie do dalszej pracy.Super instruktor. Szczerze polecam. DZIEKI PANIE ADAMIE

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2016

IWONA N ......A ip: 141.0.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM SZKOŁĘ PANA ADAMA JEST PROFESJONALNY W TYM CO ROBI . NA PEWNO NAUCZY JAZDY KAŻDEGO- NAWET TAK OPORNEGO UCZNIA JAKIM BYŁAM JA. PAN ADAM JEST NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM W KOSZALINIE BEZ DWÓCH ZDAŃ .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2016

Natalia F ....l ip: 37.47.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola na 5 z plusem polecam z czystym sumieniem Pana Adama umie przekazac wiedze ktora potem sie wykorzystuje na drodze. Atmosfera przemila i nauka z poczuciem humoru :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.03.2016

Aleksandra M ........a ip: 83.11.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

To już mój trzeci kurs , niestety dwóch wcześniejszych nie udało mi się ukończyć w związku z sytuacją rodzinną . Tym razem postanowiłam iż ukończę zdobędę upragnione prawo jazdy. Dziś ciężko jest wybrać szkołę , każdy reklamuję się na wszystkie możliwe sposoby , cena , rankingi, promocję. Na Szkołę Pana Adam natrafiłam przypadkiem, dziś mogę powiedzieć z czystym sumieniem iż to najlepszy , nauczyciel pod słońcem. Jest wymagający , ale to dobrze wróży przyszłościowo, najważniejsze to zdać egzamin, i bez stresu wsiąść po zdanym egzaminie za kółko :-) Nie zdałam za pierwszym razem , lecz dopiero za szóstym , ale to nie jest zła ocena dla Szkoły Pana Adama , wiemy jak jest , to nie jest łatwy egzamin. umiejętności to nie wszystko najważniejsze to opanować stres , i mieć choć odrobinkę szczęścia :-) Pan Adam , cudowny człowiek , wyrozumiały i bardzo przykłada się do swojej roli, każdego traktuję indywidualnie i zawsze znalazł czas na dodatkowe jazdy . Atmosfera podczas kursu , rewelacyjna , bez stresu, zwraca uwagę na wszystko , na każdy drobiazg , bo przecież to jest najważniejsze nauczyć się dobrze jeździć... Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim którzy cenią sobie profesjonalizm, Bo szkoła Pana Adama właśnie taka jest . Panie Adamie jeszcze raz dziękuje za poświęcony czas i cierpliwość. Ola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.02.2016

Kinga B ........a ip: 77.114.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam w szkole tylko godziny doszkalające. Pan Adam jest dobrym i wymagającym instruktorem. Cierpliwie poprawiał błędy i tłumaczył - aż do skutku - żeby kolejny raz ich nie zrobić. Gdy ma się jakieś wątpliwości śmiało można się pytać, wszystko wytłumaczy. Po tych dodatkowych godzinach zapisałam się na egzamin i zdałam bez problemu. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2016

Agata F ....j ip: 89.229.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Adam jest bardzo wnikliwy i zwraca uwagę na dużo szczegółów w czasie jazdy. Czasami miałam wrażenie, że aż za bardzo "czepia się" przez co atmosfera na moich lekcjach była nieco nerwowa, ale ostatecznie zrozumiałam, że było to konieczne, bo na egzaminie miałam oczy dookoła głowy. Dużym plusem jest punktualność co do minuty. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2016

Daria B .........z ip: 62.108.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam, jestem bardzo zadowolona z kursu. Świetna szkoła nauki jazdy. Zajęcia teoretyczne w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze. Zajęcia praktyczne bardzo przyjemne, bez stresu i w dobrej atmosferze. Godziny elastyczne i podpasowane pod kursanta. Świetny instruktor który cierpliwie i wszystko dokładnie tłumaczy. Na prawdę polecam! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2015

Norbert S .....h ip: 83.11.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam pana Andrzeja Strugę, w porządku instruktor dobrze tłumaczy i z pewnością nauczy jeździć kursanta, można bez problemu się z nim umówić zawsze punktualny, sumienny i cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2015

Piotr B ....t ip: 93.89.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście wobec kursanta. Gorąco polecam. Niska cena, dogodne godziny, plus spora doza wyrozumiałości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2015

Marta ....s ip: 46.238.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Adam super instruktor, ma cierpliwość do swoich kursantów (jest wymagający, pierwsze dni wydają się ciężkie lecz procentuje to na egzaminie). Idąc na kurs nie wybrałabym nikogo innego:) Zdałam praktyczny za drugim razem, teoria wytłumaczona na 5. - 72/74 pkt Pozdrawiam Panie Adamie :) i do zobaczenia na trasie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2015

Miroslawa K .........a ip: 83.20.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Instruktor profesjonalista. Zawsze punktualny, wymagajacy i skrupulatny i cierpliwy, Oceniam wysoko wiedze i umiejetnosc jej przekazania. Szybka i bezpieczna jazda to dewiza Pana Adama Krupopa. Ciesze sie ,ze trafiam wlasnie na takiego instruktora. Bardzo polecam Szkole Jazdy Adama Krupopa. Pozdrawiam. Mirka K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.04.2015

Dariusz W ........k ip: 83.145.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Nie mogłem zdać u 2 innych popularnych szkół w Koszalinie. Tutaj to co innego. Profesjonalny instruktor nauczył mnie nie tylko jak zdać egzamin, ale także jak w codziennym życiu radzić sobie na ulicach. Nauczyłem się dynamicznie i bezpiecznie jeździć. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak